تبدیل آیفون به اسکنر متحرک هویت
محققان موفق شدند با تجهیز تلفن هوشمند آیفون به حسگرهای بیومتریک، این تلفن همراه را به یک اسکنر پیشرفته هویتی تبدیل کنند.
این اسکنر هویت که استراتوس نام دارد، توسط شرکت آمریکایی AOptix ساخته شده و می تواند عنبیه، اثر انگشت، صدا و چهره فرد را تشخیص دهد.
انتظار می رود این اپلیکیشن مورد استفاده مجریان قانون و کارکنان کنترل روادید در سراسر جهان قرار گیرد و به زودی جایگزین سیستم های کنونی شود که نیازمند لپ تاپ و اسکنرهای بزرگ و جاگیر هستند.
این اپلیکیشن 199 دلار هزینه برمی دارد اما این مبلغ هنوز تایید نشده است.
"آلن گود" مدیر شرکت سازنده این دستگاه می گوید: تا کنون تایید هویت بیومتریک توسط وسایلی صورت گرفته که در یک جای خاص ثابت هستند و نمی توان آنها را به راحتی حرکت داد. وی افزود: اما این شرکت با استفاده از قابلیت های آیفون و تجربیات زیاد خود در راهبرهای تشخیص هویت، زمینه ایده آلی را برای تایید هویت همراه فراهم کرده که استفاده از بیومتریک را برای بسیاری از کاربردها و بازارها گسترش می دهد.
این شرکت معتقد است این سیستم نخستین شرکتی است که از آیفون استفاده می کند. برای استفاده از این دستگاه کاربران فقط به سادگی گوشی همراه خود را به یک قاب خاص تجهیز کرده و از این اپلیکیشن استفاده می کنند.
چاک یورت معاون شرکت AOptix گفت: هدف ما از ساخت استراتوس خلق یک گروه محصول است که امکان بهره مندی کاربران جدید از فواید هویت بیومتریک را فراهم می سازد.
وی افزود: ما توجه و علاقه زیادی را از سوی مجریان قانون، کنترل کنندگان مرز ، برنامه های ملی و غیرنظامی تعیین هویت و دفاعی دریافت کرده ایم. علاوه بر این نیروهای بهداشت و درمان و امدادگران نیز می توانند از این ابزار استفاده کنند.
باريكترين صفحه كليد انعطاف پذير ساخته شد!!
یک صفحه کلید بسیار باریک که از پلیمرهای دارای ویژگی تغییر شکل استفاده می کند تا احساس و صدای کلید روی دکمه ها را شبیه سازی کند از سال آینده می تواند در لپ تاپها و آلترابوکها مورد استفاده قرار گیرد.
شرکت استراتژیک پلیمرز ساینس در سانفرانسیسکو که این صفحه کلید را تولید کرده است روی یک لایه های شفافی کار می کند که از این ویژگی روی صفحه های لمسی هم سود ببرد.
در شرایط بیوزنی در فضا اشك مانند یك توپ بزرگ در اطراف كره چشم حلقه زده و به پایین سرازیر نمی شود.
در جدیدترین فیلم ویدئویی ارسالی از ایستگاه فضایی، «هدفیلد» با ریختن آب بداخل چشم خود نشان داد كه مایع بصورت یك ستون روی صورت باقی مانده و قطرات اشك در فضا هیچگاه سرازیر نمی شوند.
گوگل در تلاش برای مشخصکردن این موضوع است که پس از مرگ چه بر سر شخصیت آنلاین کاربرانش میآید.
برای استفاده از این برنامه، کاربران گوگل نخست انتخاب میکنند که اکانت آنها پیش از حذف دادههایشان چه مدت غیرفعال باشد (تا یک سال).
موزیلا اعلام کرد که تلفنهای دارای سیستم عامل جدید فایر فاکس تابستان امسال وارد بازار محصولات الکترونیکی 9 کشور جهان می شوند.
سیستم عامل فایر فاکس یک سیستم عامل مبتنی بر وب است که شباهتهایی به اندروید دارد اما تمام اپلیکیشنهای ( برنامه های اجرایی) آن در قالب یک مرورگر اجرا می شوند.
این اقدام موزیلا برای ارائه تلفن هوشمند خود در کشورهایی غیر از ایالات متحده این ذهنیت را ایجاد می کند که این سیستم عامل دستگاه های غیرگران قیمت را هدف گرفته است.
تا سال 2020 همه انسان های دنيا آنلاين می شوند!
مدیر اجرایی گوگل اظهار داشت: ظرف 7 سال آینده همه انسانها در سراسر جهان در اینترنت آنلاین خواهند بود.
اریک اشمیت طی این اظهارات یادآور شده است که تاپایان این دهه همه انسانها در زمین به اینترنت متصل هستند.
وی اضافه کرده است که تصور وجود 2 میلیارد کاربر اینترنتی جذاب است اما فکر کردن به 5 میلیارد کاربر آنلاین ظرف یک دهه بسیار هیجان انگیز تر به نظرمی رسد.
قسمتی از كارت شارژ كه سرطان زاست !
طبق آخرین یافته یک موسسه پزشکی در آمریکا نوع سرطان جدید پوستی کشف شده است که عامل محرک و ایجاد کننده آن توسط اکسید نیترو سیلور ایجاد می شود.
هنگامی که کارت های شارژ تلفن همراه، و یا کارتهای اینترنت و تلفن را خریداری میکنید، قسمتی را که باید با ناخن بخراشید محتوی این ماده بوده که سرطان زا اعلام شده است لذا توصیه شده است که خراشیدن این بخش از کارت ها را با پوست انگشتان یا ناخن انجام ندهید.
سريعترين اينترنت خانگی دنيا در ژاپن
شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی " نورو" سرویس فیبری خود را از این هفته به خانه ها، آپارتمانها و تجارتهای کوچک و همچنین 6 ایستگاه پلیس در توکیو ارائه کرده است.
- تاریخ ارسال : پنج شنبه 29 فروردين 1392
- بازدید : 628
لبخند
هدایای روزانه علم و فرهنگ ؛ بخش جدیدی در وبه ما به مناسبت یک ساله شدن وب میباشد...
این بخش روزانه آپدیت میشود...!
- تاریخ ارسال : چهار شنبه 24 فروردين 1392
- بازدید : 592
تولد وبمون مبارک...!
پارسال در چنین روزی وبلاگمون شوع به فعالیت کرد.
حالا با گذشت 1 سال از فعالیتمونم 2000 بازدید
کننده که برای یه وبلاگ فرهنگی میتونه آمار خیلی
خیلی خوبی باشه آینده روشنی رو برای وبلاگمون که
میره تا تبدیل به سایت بشه می بینیم.
اداره از همه دوستای عزیزمون که به ما تو این یه
سال کمک کردن تشکر کنیم.
امیدواریم همچنان با هم بودن رو معنی کنیم و از باهم
بودنمون لذت ببریم
مدیر وب علم و فرهنگ – سینا مهرآبادی
Sina Kr
تولدمون مبارک
در ضمن کادوی ما به شما اینه که بالاخره بعد از حدود 11 ماه ؛ همه ی نظرات
این مطلب نمایش داده میشه...!!!
هـــــــــــــــــــــــــــووووووووووووووورا....!!!!
میخوام این مطلب بترکونه از نطر ؛ باشه؟